безжични читачи

Zebra LI4278

Потребно е скенирање на 1D бар-код на следното ниво, овозможувајќи им на вработените да го скенираат практично секој 1D бар-код побрзо и од поголема далечина.

Дизајниран за целодневна и секојдневна употреба, LI4278 обезбедува безжична слобода и компатибилност со Bluetooth. Исто така, нуди понапредно шифрирање за да се подобри безбедноста и подобри севкупни безжични перформанси.

Прикажи повеќе Прикажи помалку

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање
01

IZDRLJŽLJIV

Vrhunsko upravljanje napajanjem baterije omogućuje najveći broj skeniranja po napunjenosti baterije kako bi podržao skenovno intenzivne upotrebe.

02

TROŠKOVNO UČINKOVIT

Osigurava pozitivan ROI utilizirajući postojeće postolje i komplementarne dodatke kao i njegovi rođaci, LS4278 i DA6878. Trenutna ulaganja su sačuvana, stoga lako možete prijeći na najnovije tehnologije skeniranja.

Podržani bar kodovi: 1D i 2 D
Vrsta bežične komunikacije: Bluetooth
Otpornost na padove: 1.5 m
Razina IP zaštite: IP53
Jamstvo: 36 mjeseci

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање

How to video

Можете да ги гледате сите видеа на нашиот канал на YouTube. Ако ве интересира видео во врска со одреден производ, можете да го најдете на дното на страницата за производот.

Видео материјали

Политика за колачиња

Со цел оваа веб-страница да функционира правилно и да го подобриме вашето корисничко искуство, ние користиме колачиња. Пронајдете повеќе информации во нашите Политика за колачиња.

Изберете колачиња на страната

Овозможете или оневозможете употреба на функционалните и / или рекламните колачиња опишани подолу од веб-страницата:

Поставки Прифаќам се Во ред!