Жичани читачи

Zebra DS4608

Обезбедете разновидност и врвни перформанси за скенирање потребни за зголемување на продуктивноста и намалување на чекањето во канцеларија.

Без разлика каков тип на бар-код треба да прочитате во вашата продавница, DS4608 е подготвен за секој предизвик. Без разлика дали се работи за големи предмети во количка, купони на мобилен телефон или мали бар-кодови во одделот за накит - DS4608 чита сè.

Прикажи повеќе Прикажи помалку

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање
01

TOP PERFORMANSE

Mikroprocesor od 800 MHz, megapikselni senzor visoke rezolucije i ekskluzivna Zebrina PRZM inteligentna tehnologija snimanja omogućuje trenutno čitanje bar kodova čak i na teško čitljivim primjerima. S dometom čitanja od 71cm (28’’) i svijetlom točkom ciljanja, zaposlenici na blagajni lako mogu čitati bar kodove iz košarice kupca, a da ne napuste blagajnu. Model HD/DL ima mogućnost deaktiviranja EAS tagova (zaštita od krađe) prilikom čitanja bar kodova.

02

INOVATIVNOST

Sa skenerima serije DS4600, u koju spada i DS4608, dobivate širok raspon inovativnih Zebrinih aplikacija za povećanje produktivnosti, uključujući “Multi-Code Data Formatting (MDF)”, “Intelligent Document Capture” i “Preferred Symbol”. Vaš IT odjel bit će vam zahvalan jer serija DS4600 je laka za integraciju, implementaciju i upravljanje zahvaljujući našem moćnom alatu “DataCapture DNA” i ostalim vodećim alatima u industriji.

Podržani bar kodovi: 1D i 2D
Otpornost na padove: 1.8 m
Razina IP zaštite: Ip52
Povezivanje: multi-interface (RS232, KBW, USB)
Jamstvo: 60 mjeseci

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање

How to video

Можете да ги гледате сите видеа на нашиот канал на YouTube. Ако ве интересира видео во врска со одреден производ, можете да го најдете на дното на страницата за производот.

Видео материјали

Политика за колачиња

Со цел оваа веб-страница да функционира правилно и да го подобриме вашето корисничко искуство, ние користиме колачиња. Пронајдете повеќе информации во нашите Политика за колачиња.

Изберете колачиња на страната

Овозможете или оневозможете употреба на функционалните и / или рекламните колачиња опишани подолу од веб-страницата:

Поставки Прифаќам се Во ред!