Жичани читачи

Zebra RS4000

Процесот на читање баркодови никогаш не бил поедноставен.

Zebra RS4000 е линеарен прстенест скенер со високи перформанси дизајниран да обезбеди оптимална мобилност во магацини, производствени капацитети или ладилници. Тоа им овозможува на работниците да работат без употреба на раце, каде што можат целосно да се концентрираат на задачите и непречено да ги извршуваат. Оваа технологија значително ја зголемува продуктивноста и ги намалува работните грешки.

Прикажи повеќе Прикажи помалку

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање
01

PRODUKTIVNOST

Patentirana tehnologija adaptivnog skeniranja omogućava širok radni domet čitanja bar kodova do 4.5 m, a uz to pruža i mogućnost čitanja 1D bar kodova u gotovo bilo kojem stanju, čak i ako su prljavi, ogrebani ili loše ispisani.

02

UČINKOVITOST

Praktičan okretni mehanizam omogućava jednostavno i brzo prebacivanje RS4000 s jedne ruke na drugu. Povećava produktivnost radnika i ubrzavanje radne procese

03

ŠTEDLJIVOST

RS4000 troši vrlo malo energije s prijenosnog terminala WT6000 tako da je količina preostale energije dovoljna za odra

Podržani bar kodovi: 1D
Otpornost na padove: N/A
Razina IP zaštite: IP 54
Povezivanje: Kabel (Cable Wear Beads)
Jamstvo: 12 mjeseci

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање

How to video

Можете да ги гледате сите видеа на нашиот канал на YouTube. Ако ве интересира видео во врска со одреден производ, можете да го најдете на дното на страницата за производот.

Видео материјали

Политика за колачиња

Со цел оваа веб-страница да функционира правилно и да го подобриме вашето корисничко искуство, ние користиме колачиња. Пронајдете повеќе информации во нашите Политика за колачиња.

Изберете колачиња на страната

Овозможете или оневозможете употреба на функционалните и / или рекламните колачиња опишани подолу од веб-страницата:

Поставки Прифаќам се Во ред!