Windows

Zebra MC9200

Златен стандард за мобилност во опкружувања со барања.

MC9200 е следната генерација од водечката робусна серија MC9000, која е надградена за да ја поддржува новата генерација мобилни апликации. Цврст мобилен компјутер кој се развива за да ги задоволи променливите деловни потреби.

Прикажи повеќе Прикажи помалку

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање
01

SNAGA

Dvojezgreni procesor od 1 GHz, 2 GB Flash memorije, do 32 GB dodatne SD memorije i Microsoftov napredni mobilni operativni sustavi pružaju snagu za pokretanje složenih ERP aplikacija - istovremeno.

02

FLEKSIBILNOST

Na izbor 3 operativna sustava i mogućnost prebacivanja između sustava, 7 naprednih mehanizama za skeniranje, 6 izmjenjivih tipkovnica i puno snage za podršku današnjim vrlo grafičkim aplikacijama. A ako već posjedujete mobilna računala serije MC9000, možete koristiti istu dodatnu opremu s uređajem MC9200 za što jeftiniju nadogradnju na novu tehnološku platformu.

Компатибилно

  • Windows

  • Wifi

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање

How to video

Можете да ги гледате сите видеа на нашиот канал на YouTube. Ако ве интересира видео во врска со одреден производ, можете да го најдете на дното на страницата за производот.

Видео материјали

Политика за колачиња

Со цел оваа веб-страница да функционира правилно и да го подобриме вашето корисничко искуство, ние користиме колачиња. Пронајдете повеќе информации во нашите Политика за колачиња.

Изберете колачиња на страната

Овозможете или оневозможете употреба на функционалните и / или рекламните колачиња опишани подолу од веб-страницата:

Поставки Прифаќам се Во ред!