Картички и тагови

PVC стандардни картички

Создадете квалитетни и привлечни картички за лојалност, членски картички, акредитации за конференции и картички за контрола на прием за различни настани.

PVC стандардните или обичните картички се медиумот за изработка на легитимации со кои најчесто се среќаваме. Без оглед на целта на картичките, тие не само што треба да служат за идентификување на учесниците туку и да го претстават вашиот бренд и компанија во најдобро светло. Со неверојатни можности за печатење на прекрасни визуелни слики и графики, вашите картички може да се трансформираат од обични картички за контрола на пристап во маркетинг алатка која го надополнува квалитетното корисничко искуство за вашите клиенти.


Инфо-кодот на понудите за PVC картички се базира на богат асортиман на познати производители како што е Zebra, како и локални партнери по многу атрактивни цени. Обезбедивме брза достапност со богата залиха од најчестите производи.

Прикажи повеќе Прикажи помалку

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање
01

PRIMJENA

PVC standardne kartice jako su zastupljene u programima lojalnosti i nagrađivanja kupaca, izradi članskih iskaznica (knjižnice, osiguravajuće kuće i slično), akreditacija na raznim događanjima te kao kontrolu ulaza u wellnes centre, hotele bazene. Standardna veličina kartica je 86mm x 54mm.

02

IZGLED

Ovisno o zahtjevu primjene, prilagođava se i dizajn kartice bilo da je riječ o ispisu u jednoj ili više boja. Kombinacijom odgovarajuće boje ribona moguće je postići i posebne efekte poput laminacije, holograma i slično.

03

KVALITETA

Izrađene su od visokokvalitetnog čvrstog i fleksibilnog materijala čime jamče dugotrajnost i izvrsnu kvalitetu ispisa (slike, teksta, bar koda) bilo da je riječ o jednostranom ili dvostranom ispisu.

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање

Политика за колачиња

Со цел оваа веб-страница да функционира правилно и да го подобриме вашето корисничко искуство, ние користиме колачиња. Пронајдете повеќе информации во нашите Политика за колачиња.

Изберете колачиња на страната

Овозможете или оневозможете употреба на функционалните и / или рекламните колачиња опишани подолу од веб-страницата:

Поставки Прифаќам се Во ред!