Рибони

Armor термо трансфер рибони - Wax/Resin

Одлично печатење на рибон со восок/смола: APR/APX.

Рибоните APR/APX базирани на восок/смола се карактеризираат со висок квалитет на печатење за широк опсег на ознаки. Оваа серија ленти обезбедува одлични резултати на етикети со обложена хартија и разни синтетички МАТ материјали (PE, PP, PET). Етикетите испечатени со оваа лента се отпорни на размачкување и овозможуваат ротирање на бар-кодот под агол од 90 степени.

Прикажи повеќе Прикажи помалку

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање

Политика за колачиња

Со цел оваа веб-страница да функционира правилно и да го подобриме вашето корисничко искуство, ние користиме колачиња. Пронајдете повеќе информации во нашите Политика за колачиња.

Изберете колачиња на страната

Овозможете или оневозможете употреба на функционалните и / или рекламните колачиња опишани подолу од веб-страницата:

Поставки Прифаќам се Во ред!