Рибони

Рибони за печатење ID картички

Специјални фолии за печатење картички со помош на печатачи кои поддржуваат технологија за печатење лични карти.

Рибоните за лична карта лесно ќе ги задоволат посебните барања за употреба. Во зависност од потребата или сложеноста на техничкиот дизајн на картичката, се избира лента од одреден тип, боја или ниво на заштита. Без разлика дали се работи за печатење во една боја на податоци на однапред испечатени картички, печатење бела картичка со дизајн кој бара печатење во целост (цело боја) или ви требаат заштитни слоеви како ламиниране - лентите за печатење лични карти можат да направат се.

Тим од експерти за инфо-код ви стои на располагање за да ве советува за изборот на вистинската лента или потребната опрема за печатење.

Прикажи повеќе Прикажи помалку

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање
01

MONOKROMATSKI

Monokromatski (jednobojni) riboni su izvrstan izbor za ispis kartica koje su u jednostavnoj upotrebi, primjerice članske iskaznice.

02

YMCKO

YUMCKO ili višebojni riboni strukturom i izborom boja pružaju potpuni efekt. Kartica ispisana ovim ribonom izgleda vrlo atraktivno.

03

LAMINACIJSKI RIBONI

Pružaju najviši stupanj zaštite ispisanih podataka na kartici u smislu otpornosti na grebanje. Određene podvrste ovog ribona dostupne su za posebne efekte poput hologramskih slika i zapisa. Ovu vrstu ribona moguće je koristiti na određenim modelima ID printera.

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање

Политика за колачиња

Со цел оваа веб-страница да функционира правилно и да го подобриме вашето корисничко искуство, ние користиме колачиња. Пронајдете повеќе информации во нашите Политика за колачиња.

Изберете колачиња на страната

Овозможете или оневозможете употреба на функционалните и / или рекламните колачиња опишани подолу од веб-страницата:

Поставки Прифаќам се Во ред!