Рибони

Восочни ленти со смола за етикети од хартија и картон

Термички преносни фолии или ленти наменети за долгорочно печатење на хартија однапред печатени или затемнети етикети, картонски бели или затемнети материјали со примена на технологија за термичко печатење.

Восочни ленти со смола може да се комбинираат со мат или сјајни материјали од кои се изработуваат етикети или налепници, приврзоци и континуирани материјали.

Нивото на квалитет на печатење на етикетата во голема мера зависи од типот на избраната лента и резолуцијата на печатачот што се користи за печатење.


Со нашата богата понуда на светски познати производители на ленти (Zebra, Armor, iimak...) обезбедивме широк асортиман на подвидови ленти по многу атрактивни цени. Исто така, ќе ги препорачаме соодветните печатачи и параметрите за затемнување на печатењето за да постигнете најквалитетно печатење што исто така ќе го продолжи животниот век на вашиот печатач.

Побарајте бесплатен примерок од лента и пробајте.

Прикажи повеќе Прикажи помалку

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање

Политика за колачиња

Со цел оваа веб-страница да функционира правилно и да го подобриме вашето корисничко искуство, ние користиме колачиња. Пронајдете повеќе информации во нашите Политика за колачиња.

Изберете колачиња на страната

Овозможете или оневозможете употреба на функционалните и / или рекламните колачиња опишани подолу од веб-страницата:

Поставки Прифаќам се Во ред!