Инвентар на основни средства

Попис на основни средства

Направете го вашиот бизнис многу поедноставен, поекономичен и поефикасен. Ослободете се од стресот на залихите.

Вашиот бизнис е единствен, а исто така и вашите работи. Го разбираме овој проблем, затоа дизајниравме софтвер за управување со средства што може да следи што било и е многу приспособлив на начинот на кој моментално управувате со вашиот инвентар. Ние веруваме дека подоброто следење на средствата води до подобри деловни перформанси - ги одржувате вашите работи, знаете каде треба да бидат и спречувате загуба и оштетување.

Прикажи повеќе Прикажи помалку

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање
01

FLEKSIBILNOST

Naše fleksibilno programsko rješenje prilagodljivo je svakom poslovanju i jednostavno je za integraciju s brojnim poslovnim sustavima kao što su SAP, Navision, Wand, Pantheon i mnogi drugi.

02

TOČNOST

Skeniranje bar kodova eliminirat ćete greške ljudskog faktora u ručnom popisu osnovnih sredstava. Povezivanjem vaših bar kod čitača i poslovnog sustava Info-kod programskim rješenjem povećat će se točnost popisa vaših osnovnih sredstava.

03

UŠTEDA

Smanjite vrijeme potrebno za izradu inventure te ujedno smanjite broj potrebnih ljudi za njenu provedbu. Skeniranje bar koda terminalom traje samo sekundu. To zvuči puno bolje od dugotrajnog ručnog popisivanja osnovnih sredstva. Nakon izrade popisa, navedeni podaci se uvoze u poslovni sustav na daljnju obradu. Tamo možemo usporediti stvarnu situaciju s knjigovodstvenom.

Компатибилно

  • Android

  • Windows

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање

Политика за колачиња

Со цел оваа веб-страница да функционира правилно и да го подобриме вашето корисничко искуство, ние користиме колачиња. Пронајдете повеќе информации во нашите Политика за колачиња.

Изберете колачиња на страната

Овозможете или оневозможете употреба на функционалните и / или рекламните колачиња опишани подолу од веб-страницата:

Поставки Прифаќам се Во ред!