RFID мобилни терминали

Zebra MC3330xR со интегриран UHF RFID рачен читач

Рачниот читач MC3330xR RFID носи ново ниво на удобност, брзина, леснотија на користење и прецизност во вашите RFID апликации. Одличните перформанси за читање RFID и чувствителноста на приемникот го прават исклучително брзо и прецизно читањето дури и на најпредизвикувачките RFID ознаки.

Вработените повеќе не треба да користат различни уреди за снимање на RFID ознаки и баркодови - MC3330xR ќе ги снима сите. MC3330xR може да чита RFID ознаки дури и од растојание од 6 m.

Прикажи повеќе Прикажи помалку

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање

Политика за колачиња

Со цел оваа веб-страница да функционира правилно и да го подобриме вашето корисничко искуство, ние користиме колачиња. Пронајдете повеќе информации во нашите Политика за колачиња.

Изберете колачиња на страната

Овозможете или оневозможете употреба на функционалните и / или рекламните колачиња опишани подолу од веб-страницата:

Поставки Прифаќам се Во ред!