RFID мобилни терминали

Zebra MC3390xR со голем дострел UHF RFID рачен читач

Екстремно долгиот опсег на скенерот овозможува прецизно и брзо читање на RFID ознаките и бар-кодовите и носи ново ниво на ефикасност во управувањето со залихите, извршувањето на нарачките и вкрстено приклучување.

MC3390xR е погоден за полу-индустриски апликации, бидејќи е лесен и ергономски дизајниран за целодневна употреба.

Прикажи повеќе Прикажи помалку

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање

Политика за колачиња

Со цел оваа веб-страница да функционира правилно и да го подобриме вашето корисничко искуство, ние користиме колачиња. Пронајдете повеќе информации во нашите Политика за колачиња.

Изберете колачиња на страната

Овозможете или оневозможете употреба на функционалните и / или рекламните колачиња опишани подолу од веб-страницата:

Поставки Прифаќам се Во ред!