Android

Zebra L10 серија (XPAD L10, XBOOK L10, XSLATE L10)

Разновидната и приспособлива цврста серија L10 таблети на Zebra нуди различни конфигурации на таблети и заеднички сет на додатоци, поставувајќи нови стандарди за ефикасност во канцелариите, возилата и теренските компјутери.

Ставете ја моќта на мобилните податоци во рацете на работниците во вашите најпребирливи средини со семејството Zebrina L10 Android Rugged Tablet. Изберете од три модели кои ги задоволуваат потребите на работниците во полето во нафтените и гасните капацитети, рударството, телекомуникациите, градежништвото и војската - како и во магацините и производните погони.

Прикажи повеќе Прикажи помалку

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање

Прашајте стручно лице

Имате прашања или ви треба совет? Јавете ни се, сакаме да ви помогнеме.

Поставете прашање

Политика за колачиња

Со цел оваа веб-страница да функционира правилно и да го подобриме вашето корисничко искуство, ние користиме колачиња. Пронајдете повеќе информации во нашите Политика за колачиња.

Изберете колачиња на страната

Овозможете или оневозможете употреба на функционалните и / или рекламните колачиња опишани подолу од веб-страницата:

Поставки Прифаќам се Во ред!